sCRIPTIE-BEGELEIDING

Thieu Kuys
dr. Thieu Kuys

Thieu Kuys begeleidt sinds 1996 universitaire en HBO studenten in het opstellen van een scriptie ongeacht de faculteit waar de student afstudeert. Deze diversiteit aan kennisgebieden kan hij waarmaken omdat zijn eigen expertise de kennis- en wetenschapsfilosofie erg breed is, en hij inmiddels voldoende is inlezen.

De domeinen waarin hij vaker is benaderd voor scriptiebegeleiding: – Faculteit Rechtswetenschappen – Econometrie, Economie / Bedrijfseconomie – Psychologie – Filosofie – Methoden van onderzoek – Informatica – International Business – Geschiedenis – Sociaal Pedagogisch Hulpverlener, en meer…. Twijfel je of jouw scriptie aan het goede adres is? Neem even contact op per mail.

De reden waarom studenten kiezen voor scriptiebegeleiding bij Thieu Kuys is divers. Enkele redenen zijn: – Kiezen van een goed onderwerp – De opzet van het onderzoek en de keuze voor literatuur – Hulp in het redden van de scriptie – En meer….

Kosten uitgaande van een haalbare planning voor het schrijven van de scriptie (Engels/Nederlands): Kennismakingsgesprek (uur) € 00,– in een horecalocatie rondom Den Bosch. In het kennismakingsgesprek wordt vaak al meer structuur zichtbaar en wordt duidelijker of dit de route is die voor jou zinvol is. Als je besluit de begeleiding te willen dan maakt Thieu Kuys een offerte. De gemiddelde prijs aan het eind van het begeleidingstraject komt neer op een totaalbedrag van € 955,00. Een en ander is ook een beetje afhankelijk van o.a. gesprekken, complexiteit, tekst.

dr. Thieu Kuys werkt op dit moment als onderzoeker, docent en informatiespecialist. En regelmatig schrijft hij maatschappelijk relevante bijdragen voor de landelijke media.

e-Mail Thieu Kuys